Followers

.

rekod dunia yang pelik bin ajaib

on Isnin, 7 November 2011
manusia sanggup membuat apa sahaja untuk mendapat perhatian dan penghargaan dunia. mereka sanggup mengubah ciptaan tuhan dan membuat perkara gila hanya kerana glemour. glemour di dunia boleh lah..... dan mereka ialah orang yang telah mencipta sejarah ke dalam  buku rekod dunia. tapi binatang ada jugak skit2..jum:::






  • wanita yang mempunyai lidah terpanjang sekitar 3.8 cm. (awas! dia tengah jelir kat anda! haha)

   2.


  • wanita yang mempunyai subang yang banyak sekitar 7000. kalau tak silap, nama dia elaine davidson.






gambar elaine ketika kahwin.








3.

wanita yang mempunyai rambut yang terpanjang sekitar...hurm x tau berapa cm..teka dan agak sendiri (macam cite dongeng kanak2)







4.
  • fuyooo,, mai aih stylo abis! huhu... wanita di atas mempunyai rambut afro terbesar sekitar  4 kaki 4 inci... (tak berat ke kepala dia ye? seimbang x kepala dia tuu? terfikir...)





5.
  • adakah kulit anda boleh dregangkan macam lelaki di atas? haha.. lelaki d atas mempunyai kebolehan  menarik kulitnya seperti di atas. (macam cicak man daa )




6.
  • mjangan ingat mak cik di atas hantu atau pontianak kerana sebenarnya mak cik ni  mempunyai kuku yang terpanjang di dunia. 10 kaki 2 inci(maca jenglot daa)

beranikah anda menyimpan kuku panjang seperti mak cik di atas? seni beb! haha






7.

  • luck diamond rich yang mempunyai tatu yang terbanyak yaitu more than 200% of his body etched in ink 200% means probably tattoo over tattoo. huihh.. macam shhhit je. bajet hensem.




ni pulak kumpulan binatang yang telah tersenarai dalam rekod dunia:

  • 8.
kucing terberat dan tergemuk..






  • 9.

kucing terpanjang sekitar 48.5 inci
.
.
.
.
.
.
.
.
V






10.



  • nah! bedebukk!  ambik ko.. anjing yang terbesar di dunia (macam kuda laahh)

2 ulasan:

Ku Azhar berkata...

pergh.tu kucing ke harimau! hehehe gud2 :)

miss kecoh berkata...

ghimau campor kuceng kot haha..

Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak