Followers

.

india naik angin ajak polis gaduh

on Isnin, 14 November 2011
hurm..aku tepuk dahi tengok video ni kat you tube. ntah kenapa laki india nie marah2, pahtu maki2 polis dengan kata kesat. pastu siap suh bukak baju lagi suruh gaduh dengan dia. apa nak jadi lah... 1 malaysia kot. x tau sape yang salah. tapi nampak macam india tuu bengang betul. melalui komen kat you tube, ade orang yang lihat kejadian tuu mengatakan bahawa kejadian tu berpunca daripada lelaki india tu. lelaki india yang mmandu lori tu telah melanggar kereta uncle cina. so, polis tuu datang la nak kawal traffic. lelaki india tu terus parking lori dia kat tepi jalan , buka kepala lori menyebabkan jalan agak tertutup. so, polis tu suh la  dia alih, pahtu dia naik angin. mungkin tertekan tuu dah langgar orang.. apa-apa pun, kita tak boleh tuduh siapa betul siapa salah, aku pun tak berani nak cakap. tapi tengok pada india ni marah memang kurang ajar dan biadab. tapi pkir balik mungkin polis tu betlagak sangat marah dia kot sebab tuu dia naik hangin gituu..




 tengok gaduh sumo lg best..huhu

0 ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak