Followers

.

koleksi gelagat kucing yang comel lote

on Jumaat, 18 November 2011
kucing ni binatang kesukaan nabi, betul tak? so sesiapa yang tak suka kucing sila cuba2 suka ngan kucing nie sebab kucing sangat2 la comel..  aku sangat2 tak suka kalau orang tu benci kat kucing, asal nampak kucing kat jalanan je mula la kaki nak penyepak minatang comel tu. ee.. geram betul..  satu lagi aku tak faham ada jugak orang geli dekat kucing, , ntah.. x paham aku.. binatang yang comel macam tu pun nak takut. bukan dia ngapp pun, , kalo dia ngap pun ngapp manje2 gitu. hehehe. so, same2 lah kita berbuat baik dengan minatang yg bnama kucing nie.. lg satu orang cakap kucing ni lau kita buat baik bg makan selalu, rezeki kita jd murah sbb kucing tu selalu doakan kite. ok lah.. kat bawah ade skit koleksi kucing yang macam2 gelagat... anda pasti geram.. sila bersedia untuk..hehehe


                kucing tengah jelir kat anda semua....



                yumm..yumm....   jilat sisa sisa ikan kat gigi...



                                     saya sangat dahaga.... tak ada air ke?



                            saya kucing yang emo...  just leave me alone! sobss



mana ibu ni..lapar ni...

ngaumm...eh silap plak. meowww... menggoda tak gaya saya ni?

saye sayang ibu....

saye baru putus cinta.. biarkan saye bersendirian...

serupa tak muka saye macam orang dalam tv tu? hehe

aii ... tak lame burung ni aku ngap...!

kekenyangan.... arggghh sleep time.

hah!! tertangkap!! haa..kantoi ni... buat maksiat!

den rase nak pakai botox jee...da mual berkedut nie..



siapa menang, belanja ikan sekor...


ha..kantoi...

 aishh leceh la tuan aku ni.. ada ke patut suh aku bilang kura-kura ni


hurm..cuaca bagus hari ni...



           meoww... pak lebai ni... leklok arr bro...



kuang haja btul buli aku...

lu langsi lu mati aaa....



muka aku tak buruk,okay? 

saya tak bersalah. . . . tengok la muka innocent saya ni...


tuu dia.... kampung kucing..

Kikiki_keyboard

nie talented punya kuceng..huhu..comel kan... kan?






3 ulasan:

Azekzk berkata...

pandai jgk binatang2 ni bergaya..

Juliet_iRa~" berkata...

comelnyaaa...

Corvinus berkata...

lu langsi lu mati...hahah~!!
lawak ah ko ni..u're awesome! Kakkoi, nee~!

Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak