Followers

.

tatu yang menyeramkan

on Khamis, 31 Mei 2012

tahu tak tatu yang paling sakit sekali? kulit di siat dan di ukir bentuk yang dikehendaki.. sampai tinggal parut macam ni. sakit..ooo..
















luahan hati si kucing jantan!

kesian tengok kucing kat bawah. merana kerana kekasihnye curang. ikuti luahan hati kucing kat bawah:

"sampai hati kau! selama ni aku percaya kat ko mati-matian! dasar betina tak gune!!"

               "kau sanggup tipu aku setelah apa yang aku bagi selama ni kat ko!  oh..kejamnye hati ko!"




"aku sayang kat ko! kalo ko nak taik bintang sekalipun akan aku bagi.. tapi....sampai hati ko buat aku macam ni! aku sayangkan ko sepenuh hati aku... ko tau tak? aku sayang..gile kat ko!"

"aku merayu supaya ko kembali kat aku..sebab aku tak sanggup kehilangan ko..aku sanggup melutut sekalipun!"

tapi.. ko tolak aku mentah-mentah!! ini yang ko bagi setelah aku kongsikan skit ikan dulu kat ko.. aku rela berkorban untuk ko, tapi ini aku dapat! memang ko dasar betina tak sedar diri!!

"ko tau tak..sakitnye hati aku ni..hancur luluhnye hati aku ni! bagai ditusuk duri-duri ikan ko tau tak?"


             "setiap hari jika ak lalu kat tempat biase kite dulu dating.. pasrah hatiku bile lihat ko berjalan ngan skandal ko tuu.. ko bergurau senda dengan kucing jantan tuu.. mengalir air mata jantan aku.."


     "apa gunenye aku terus hidup jika ko permainkan cinta aku.. lebih baik aku pergi mampuss.. bye2..ingat aku dalam doamu, jika ko da dapat anak berekor-ekor, pastikan anak ko tak playgirl macam ko.."


ok...tu la cite dia. kesian si jantan..haha...merapuu jee..bye.

Doktor Gigi Jalanan Di China Dan India

on Rabu, 30 Mei 2012
anda sakit gigi? mahu kurangkan kos pembayaran jika pergi klinik? jika mahu pembayaran yang murah datanglah ke negara china dan india.. di sana, terdapat doktor gigi jalanan yang tak diiktiraf namun pakar dalam bab gigi-gigi.  jika anda seorang kedekut, anda boleh berjumpa dengan doktor gigi jalanan ini dan membetulkan gigi anda di tepi jalanan itu. sudah tentu, kosnya murah! tapi jangan harap anda akan dapat bius.. tahan je la sakit tu, padan muke!

di china
nampak tak reaksi pak cik tu? giginya ditampung.. mesti ngilu..

indian street dentist06
mak cik ni menerangkan kat dokto baju pink tu kat mana gigi yang dia sakit.

indian street dentist07
ouchhhh!!

indian street dentist10

indian street dentist11
aiyaaaa! manyak sakit ooo!

            

 di india:

indian street dentist04
      ngeeeee!!! dia gune alat pemarut kayu ke tu??


indian street dentist05
antara peralatan yang digunakan.. dan sedikit gigi palsu..

indian street dentist09
menunggu giliran....

indian street dentist03
                               aayoyoyo.. 

indian street dentist02
                   berapa batang anda mau? ini saya ambil dari gigi lembu.tarak apaa.. kuat ini.

so?? nak cabut gigi murah-murah?? jum kite p india dan china. . . .




OMG! evolusi Lady Gaga

po..po..po..poker face! sape peminat lady gaga. meh tengok evolusi lady gaga yang semakin hari semakin tua! sungguh menakutkan!







HAHA..just for laugh..ngehehehe~

lelaki ini dilahirkan sebagai wanita!!

on Selasa, 29 Mei 2012

Assalamualaikum.. hai..terkejut tak tengok tajuk di atas. yup.. ini betul dan bukan satu gurauan. pada zaman moden ni tak ada istilah mustahil., semua benda boleh buat, semua ciptaan Tuhan boleh di ubah. gambar lelali-lelaki kat bawah yang anda akan saksikan ini sebenarnya lahir sebagai wanita dan kemudian telah mengubah jantinanya melalui pembedahan.. jum saksikan >>


lihat lah body die.. sebijik macam lelaki! dasyat~TAPI hampeh! 

tapi,di sebalik tubuh yang sasa, wajah kemanjaan tetap terserlah.. kalau pompuan tu pompuan jugak!


cube tengok tatuu dia, macam ada kalimah ALLAH la..celaka betul.

macho..oikk.. jangan tenung lama kaum hawa oii.. ni pompuan ni.. hehe



kat mana dia dapat bulu-bulu muka macam janggut tu ek? makan pil hormon kot!

ingat tak laki kat atas ni yang menggemparkan dunia bahawa dia satu-satunya lelaki mengandung? sebenarnya lelaki ini asalnya perempuan!

nampak gagah mybe suara macam perempuan..haha..

atlet kat atas ni pulak terlebih makan pil hormon sampai jadik lelaki..

ok.. tu je. jangan la ubah ciptaan tuhan yang dah memang perfect bagi kat kite. bersyukur laa.


macam mana ni? STPM dah nak dekat!

on Isnin, 28 Mei 2012

Assalamualaikum.. hai.. lame x update. sebenarnya sekarang aku bz dan tak ada masa nak update blog. ye la.. tahun ni kan aku ada peperiksaan besar iatu stpm. so, study je kejenye.. kadang-kadang memang malas nak bukak blog sebab takut buang mase, tambahan aku duk kat asrama lagi tak ade can nak bukak mende alah ni. disebabkan lame tak update, aku tengok stats tu menurun mendadak... zummm,,,kunjungan ke blog ni semakin kurang .. padan muke aku. hehe.

so, aku cuma nak cerita sikit. korang pernah tak alami macam aku alami sekarang? terutamanya akak or abang-abang yang dulu usia mcm aku sekarang.(well tahun ni aku 19) pernah tak rasa konpius dengan masa depan? pernah tak rasa macam tak konfiden ?pernah tak rasa tertekan bila tengok markah exam tak secemerlang yang lain?hu, aku rasa ... aku rasa macam tak yakin la bahawa aku ni boleh masuk ke universiti ke tak. aku rasa... aku rasa tak yakin. aku banyak sangat kelemahan, tapi impian aku cuma satu, aku nak sangat masuk U... NAK SANGAT! Tu la masalahnya, kalau tanya orang gile sekali pun dia pun angguk. cuma nak realisasikan tu aje yang susah. kena lalu jalan-jalan yang berliku..subject dia bukan macam kacang, tapi macam nak makan durian! aku ambik kos kemanusiaan.

dulu, masa dapat tawaran politeknik aku tolak, semata-mata nak masuk form 6. aku LANGSUNG tak buat rayuan balik ke IPTA. time tu aku saje nak mencabar diri n saja nak ambik risiko bahawa aku boleh jimatkan tahun untuk sambung ijazah nanti..aku tak pedulikan kata-kata orang tentang form 6.. aku pekakkan telinga. aku rasa macam aku boleh. tapi.. bile tahu macam mana susahnyee form 6 ni.. alamak.. Tuhan je yang tauu.. tambahan pula aku main-main agi n kebudak-bdakkan lagi. aku selalu tak dapat skor terutamanya pengajian am.. aiyaa,,, aku benci soalan bab graf n soalan kira-kira!  bahasa melayu lagi laa.. kena belajar terperinci vokal la,, diftong laa... morfologi la.. aku cube .. aku cube,, tapi hasilnye kawan aku yang tak  baca sangat pun boleh tinggi dari aku. so, aku rasa, give up...tapi aku ada impian tinggi.. tinggi . dan aku tak boleh kata give up.

jadi, buat masa ni aku cuma pening.. dan sedikit takut. aku selalu bayangkan keputusan yang teruk STPM nanti.. tahun ni pulak dengar cite dah tak boleh repeat sebab sukatan dia dah laen.. kalau STPM aku teruk, hancur laa impian aku,,  macam mana ni? aku perlukan sangat sokongan dan nasihat dari orang-orang yang ada pengalaman tentang form 6 ni.. aku tahu semua tu bergantung pada usaha, cuma aku rasa tak yakin..aku memang sedang berusaha sekarang.. tapi, nak skor pointer 3 ke atas bukan main susahh.. aku rasa macam.. macam keliru. aku keliru tentang masa depan. hurm.. tolong bagi sedikit tips..  mekasih. :(

ular terbesar di dunia berada di malaysia?

on Selasa, 1 Mei 2012
Gambar yang berupa  ular 55ft yang ditemui di hutan di malaysia telah menjadi sensasi internet., di blog dan facebook di seluruh dunia.
ular yang panjang dan terbesar ini ditemui ketika pekerja ingin membersihkan hutan untuk menjalankan kerja memperlebarkan jalan raya. 


budak gagah perkasa 2

lihatlah body budak ni, seakan-akan tarzan. umur setahun jagung tapi dah ada 6 pack.. bukan senang tau nak memiliki badan ketul-ketul camni. memerlukan disiplin yang kuat dan ketat. anda jangan cemburu jika tidak sehebat budak ni...

little_big_guys_21
little_big_guys_19
little_big_guys_18
little_big_guys_17
little_big_guys_14

wau..hebat. konfem tak ada yang berani buli budak ni.



Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak