Followers

.

kuda comel yang kenit

on Isnin, 14 November 2011
tak nak belbel panjang-panjang,, gi tengok kuda kenit tuu.


ololo..comey nye.. baby lg besar dari kuda ni.


tengok reaksi anjing ni, nampak macam jeles..


tuu dia... jauh beza tuu..


kuda comel yang agak kenit yang anda baru saksikan itu memang betul,,no fake  no edit-edit. kenapa tepuk dahi? x caye? anda kena percaya sebeb kuda sebesar kucing tu  telah lahir pada hari jumaat .(hari baik) hehe. kejadian aneh ini berlaku di amerika syarikat dimana penternak kuda itu mengatakan setelah kuda itu dilahirkan, dia menyangkakan kuda itu tidak dapat hidup lama namun setelah berkali-kali dia menggosok, kuda itu elok je  bergerak2 dan hidup sampai sekarang..itu lah yang dinamakan kuasa Tuhan,kan? berat badan kuda itu ialah 2.8 kg dan 33.5 sentimeter. kiut kan? bayangkan kalau aku ada kuda mini gini... tentu kuceng aku tuu jeles tahap kerasukan..hua hua hua




hehee... sesuwai sgt dengan orang kenit kat atas..boley bela kuda comel tuu..huhu

0 ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak