Followers

.

kenapa anda minat justin bieber?

on Sabtu, 19 November 2011
siape tak kenal dengan justin bieber ni. menjadi kegilaan remaja seluruh dunia. justin bieber kononnya mempunyai pakej yang lengkap. hensem, ade suara..bla..bla..bla..  . apa yang best sangat budak ni.? tu lah antara pertanyaan orang yang meluat dengan justin bieber ni..   okay, melalui interview aku dengan peminat justin bieber ni,,,, kenapa anda minat jb ?? kat bawah jawapannya..








1. justin bieber ni macho. (uih? ye laa tu...)



2. jusin bieber ni jambu




3. justin bieber ni stylo



tapi tak ade pulak cakap justin bieber ni....



1.  tak best langsung! meluat aku... baik layan lagu melayu lagi best!
                                                   ( versi justin melayu)



2.justin bieber ni teruk! bajet encem! tak syukew..tak syukew...



3. justin bieber? siapa dia tu? sorry la... tak kenal pun. .


4.justin bieber tak maskulin... pondan...pondan....!!



5.justin bieber ni bajet cool



6.  buat apa minat kat dia, baik minat maher zain.. dapat pahala dengar lagu puji-pujian  kat allah.. insyaallah~~ ada .. jalannnya...lalalalala


maher zain
(hensem tak? telan air liur je la.. da kahwin pun dia ni)

so, tamat lah entry kali ni.. mintak maaf buat peminat justin bieber. tak bermaksud nak memperlekehkan budak ni... tapi saya pun suka jugak lagu dia.. never say never..huhu..ade motivasi.. tapi tak de la suka tahap gila babun... la la la. ok, bye.

0 ulasan:

Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak