Followers

.

siapa cakap awek tentera tak hot?

on Ahad, 11 Disember 2011
assalamualaikum... yo yo waszup-waszup,, berasap-asap,, yo,, yo cekidout.. aihh..apebende aku merepek ni? hehehe...


 .. lme x buka blog.. so, ape khabar? ape cite si blogers2 n pmbaca smua? sihat? miss kecoh di sini sihat walafiat,, (walaupun tak ada orang sudi nak tanya)  lame tak update  blog. ni semua gara-gara line yang macam kura-kura  joging. menci betul.. line ni asyik semput aje,, ntah ape la ape masalahnye..  hari ni ntah nak merapu pasal ape bagi menghidupkan blog aku yang tak berapa nak meriah ni.
  tapi masa duk search2 google timbul la ilham nak buat cite pasal awek tentera yang hot.. sebenarnya cerita pasal tentera yang hot ni dah lapuk.. ada juga blog lain yang cite pasal gambar tentera hot ni. tapi, tak kisah lah... ada aku suruh kau kisah?hehe..


kalau bercakap pasal tentera pasti orang akan membayangkan ganas-ganas kan? sebenarnya di sebalik kekerasan pada awek tentera ni  namun,masih terselit kejelitaan dan keayuann tu. ye la, kalau wanita tetap wanita kan?kan?tak caye ? ok...
kat bawah ni merupakan gambar awek tentera seluruh dunia yang miss kecoh ambil dari blog still magazine(blog mat saleh kot).. korang senarai lah sendiri nama negara ye? miss kecoh tak berapa nak tahu ..huhu..jangan mara..









walau selekeh tetap manis, tp sekali dia jerkah mau terkejut..haha















'
kiri kanan kirik... kiri kanan kirik...ehemm2..jangan pandang lama sangat~




ini polisi indonesia..kok manis sekali ya? kayak aktress gitu?

nah! ambik ko!haha.. ini baru aktress. sapa tak kenal dato siti ni,,hehe.. polis wanita malaysia tak ada la.tak best la kalau tak ada,so, aku main hantam aja copy paste gambar siti sini..hehehe..jangan mara..




hurmm...kalau berperang pasti tak sampai hati kan nak tembak? betul tak si macho-macho kat sana?

so antara banyak-banyak kat atas mana lagi hot? hurmm bagi miss kecoh laa kan,, miss kecoh suka tengok tentera macam ni....



tentera iraq.. sejuk mata memandang. kalau miss kecoh pun sejuk mata memandang apatah lagi si macho-macho kat luar sana kan?kan?



yang ni tak ada kaitan cuma comel lote~~

ok,, habis cite! tepuk tangan ramai-ramai!





13 ulasan:

Mawar berduri berkata...

hehe mmg hot sb dorang kena betugas kt bawa matahari.. Oh, tersangat lah hOt kn ^_^

miss kecoh berkata...

haha... tak sanggup..tak sanggup

♥ MS ♥ berkata...

yg pakai tudung tu sweet. ekeke

Kotak Mancis berkata...

perhhh... cun2...

syafiqakarim berkata...

hot ok.hotttt

miss kecoh berkata...

kotak mancis,, pilih..pilih

♛ dja sukhri berkata...

tetiba rasa cam nak jadi tentera.. hahahaha.

tapi tak cukup ketinggian. -___-'

miss kecoh berkata...

haha.. sme la kite,,

Kartini berkata...

occay ! seriously those girls are really ohsem! with their uniforms. :D

Hanif berkata...

ehemmm cun2 semua....

miss kecoh berkata...

aihh.. semua cakap cun ni mcm mne ni?hehe.. boleh jd strategi ni dlm peperangan nii...huhu

Mr. Hardy berkata...

waduh waduh..x bole tengok lama2 ni...berdarah hidung....hohoho ;)

Tanpa Nama berkata...

Je pense à l'achat d'un template joomla à partir de monstre modèle et l'importer dans joomla .. . Comment sont-ils difficiles à importer? Est-il facile plug and play? Ou dois-je configurer les plugins etc. . Merci ..

Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak