Followers

.

koleksi gambar model jatuh

on Jumaat, 2 Disember 2011
. seorang model harus jalan cantik, konfiden, penuh bergaya dan terkepit-kepit(hehe).  adalah sesuatu yang memalukan bagi kaum model ni kalau jatuh depan orang ramai masa peragakan fesyen kerana itu akan menjatuhkan saham kemodelannya yang sedikit control cun... berikut merupakan koleksi gambar model yang malang yang tergolek, terguling... ter... ter... ape-ape je la.









JXNCN Gaya Lucu Model Saat Jatuh Ketika Bergaya Di Catwalk

a2Lq7 Gaya Lucu Model Saat Jatuh Ketika Bergaya Di Catwalk

kYBAd Gaya Lucu Model Saat Jatuh Ketika Bergaya Di Catwalk

DUcCq Gaya Lucu Model Saat Jatuh Ketika Bergaya Di Catwalk


ouchhhhh!!!!

 tips untuk control malu.... dengan selamber badak  bangkit balik dan senyum.. dan... joget macam abang bean kat bawah nie..hehehe



12 ulasan:

Kartini berkata...

fuhh.. teruk gak jatuh. mcm2 style

Atiqah Hasbullah berkata...

haha..terhibur sye bace :D

ninazahar berkata...

uiks, yg tersungkur kat tangga tu mesti sakit...

burnkelana berkata...

malang tak berbau..

faizah husna berkata...

okeyh...gaya2 paling hebat..^_^

hanif berkata...

semua awek model tu...kering2 gila..
sebab tu tergolek ringan sangat kot....

DOMU-KON berkata...

jalan kena kepit2..pastu kena pkai tumit tinggi,..try kita jalan..brap lngkah boleh bertahan..

So Shy Lady berkata...

he..he... dh nak jatuh nk buat mcmn.... tp model2 ni pun ada juga d ajar mcmn nk handle klau tjadi kes sbgini ;D

miss kecoh berkata...

so shy lady,, awk ni mcm tau2 plak,, awk ni model eaa?hehe

domu kon,, sye rse satu langkah je sye dah tgolek jatuh

hanif,, ditiup angin kot sbb tu tjatuh,, maklumla kurus sgt

ninazahar, nk tau sakit ke x try buat2 jatuh kat tangga sekali mcm mne rsenye..hehe

SYZAROSLI berkata...

hahahahaha.buruk gila la.kesian yg tersungkur kat tangga tu

Corvinus berkata...

lawak tol ah blog ko nih,,..! hihihi ketawa sengsorang aq dibuat nyer..heheh
abg mister bean lagi macho...XDD

Si Tudung Sweet berkata...

Kesian depa.. kurus sangat ler nih.. x stabil.. huhu

Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak