Followers

.

istana pasir yang cool

on Selasa, 13 Disember 2011
fuhh.. kreatif la dorang ni boleh hasilkan istana pasir yang unik macam ni.. korang boleh ke? ek'Eleh,, setakat istana pasir yang acuan dari plastik mainan yang korang buat kat pantai mase kecik-kecik dulu tu apa barang.. tak cool langsung..hua hua hua(gelak jahat)  ni haa..meh sini nak tunjuk istana pasir yang cool gile tu.. dah la gile cool pulak tu
so,kat bawah ni merupakan antara koleksi gambar istana pasir yang super awesome ::: bagi aku aa tak tau plak mata korang x setuju~










amacam? cool tak? siapa ada bakat macam ni? kalau ada sila kasitau, hehe


11 ulasan:

TiraPengemis berkata...

gerun tgk muka tue...huhu

niesa berkata...

yang last tu memang cool

Mr. Hardy berkata...

suka yg no 4, yg smeagal tu..creative siot...haha...berapa lama la dorg wat benda ni...hmm... ;)

Yang, nak bg cadangan sikit ni..apa kata buang word verification tu...kekadang org malas nk komen gara2 benda tu...cuma cadangan k... (^__^)V

Puteri berkata...

PERGHH... nih kalo bebudak pi terjun atas pasir tuh.. menangis tak berlagu nih.. kekekeke =D

miss kecoh berkata...

ok la mr.hardy.. thanks sudi kritik,, sekarang jugak nk buang msj alert tu..hehe

Arol Mubin berkata...

Cantik dan kreatif! Mesti susah nak buat, memerlukan fokus dan ketelitian. :D

Kotak Mancis berkata...

trbaik laaaa.... susah kot nk buat semua tu...

Hanif berkata...

aku...tak der bakat..hehehehe

eni osman berkata...

salam..balas ziarah...try cari iklan ...dkt mana...cuba nak klik2...:)

miss kecoh berkata...

miss kecoh stakat buat istana pasir yg budak-budak main kat pantai tuu boleh lah..haha

Anak Wak Mail berkata...

memang gila orang yang buat ni..terer sangat..haha

Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak