Followers

.

gadis sebelum dan selepas make-up

on Jumaat, 20 Januari 2012
well ade orang cakap perempuan dan make-up tak boleh dipisah,kan. huu? YE ke?ishh.. aku tak make-up pun ok jee..he3..tak semua macam tu ok?  ada lelaki lebih suka perempuan yang wajah original tanpa make-up sebab lagi nampak natural daripada make up tebal-tebal bagai hakikatnya toink toink..he3.  macam kat bawah.. kuasa make up ni boleh menipu orang lain..hu3. so lelaki kat luar sana berhati-hati memilih calon tuu.. jangan sampai tertipu oleh kuasa make up! peace~





















amacam? berbeza tak? pandai kan dorang makeup? untung laa sape2 pandai makeup.. kitee setakat pakai bedak, celak, lipstik skit..siap! huu... tapi tak semua orang make up ni tak cantik jika tak make up. ade yang tak make-up  pun dah cantik, bile make-up lagi cantik! so, anda kategori yang mana??

3 ulasan:

ladyana berkata...

fuyoh ketara gile

Cik Sibuk berkata...

the power of makeup..

tapi cian bf dorang ni..masa dating cun melecun..
bila dah kawin kang baru tau rupa sebenar tanpa mekap..

miss kecoh berkata...

nasib laa tuu kan cik sibuk? kikiki

Terdapat ralat dalam alat ini

baca yang ni pulak